diumenge, 13 de febrer del 2011

Actitud davant la crisi

"El millor moment per a plantar un arbre era fa vint anys. El segon millor moment és ara."
Refrany xinés.

"Caure està permès. Aixecar-se és obligatori."
Refrany rus.

"No pretenguem que les coses canviïn, si sempre fem el mateix. La crisi és la millor benedicció que pot succeir-li a les persones i països, perquè la crisi porta progressos, la creativitat neix de l’angoixa com el dia de la nit fosca. És de la crisi que neixen la inventiva, els descobriments i les grans estratègies.
Qui supera la crisi es supera a si mateix sense quedar superat. Qui atribueix a la crisi els seus fracassos i penúries, violenta el seu propi talent i respecta més els problemes que les solucions, la veritable crisi és la crisi de la incompetència. L’inconvenient de les persones i els països és la mandra per trobar les sortides i solucions. Sense la crisi no hi ha desafiaments, sense reptes la vida és una rutina, una lenta agonia. Sense crisi no hi ha mèrits. És en la crisi on aflora el millor de cada un, perquè sense crisi tot vent és carícia.
Parlar de crisi és promoure-la, i callar en la crisi és exaltar el conformisme. En comptes d’això, treballem el nostre talent i les nostres habilitats per trobar solucions, acabem d’un sol cop amb l’única crisi amenaçadora, que és la tragèdia de no voler lluitar per superar-la."
Atribuïda a Albert Einstein.

1 comentari:

  1. Està bé aquest blog que t'has muntat...et felicito, veig que li estàs dedicant bastant de temps i tant els temes com els arguments són fruit d'haver pensat bastant abans d'escriure. Ja t'aniré fent comentaris sobre aquells temes on vegi que pugui donar una opinió més o menys vàlida.
    ricardo

    ResponElimina