diumenge, 23 d’octubre de 2011

Sam Harris sobre la bondat de Déu

Sam Harris, escriptor i filòsof nord-americà, responent al "Dr" William Lane Craig en un debat sobre si "El bé prové de Déu".

...Nou milions de nens moren cada any abans de complir cinc anys ... Pensin en els pares d'aquests nens. Pensin en el fet de que la majoria d'aquests homes i dones creuen en Déu, i estan resant en aquests moments per que els seus fills es salvin. I les seves oracions no seran respostes. Segons el Dr. Craig tot això és part del pla de Déu. Qualsevol Déu que permeti que milions de nens pateixin i morin d'aquesta manera ... o no pot fer res per ajudar-los, o no l'hi importa. Per tant és impotent o malvat.

I pitjor que això, ...moltes d'aquestes persones aniran a l'infern per que l'hi han estat resant al Déu equivocat. Pensin sobre això. Per causes alienes varen néixer en la cultura equivocada, on van adoptar la teologia equivocada i es van perdre la revelació. Hi ha 1200 milions de persones a l'Índia en aquest moment. La majoria son hindús ... no importa que bones siguin aquestes persones, estan condemnades... seràs torturat a l'infern per a tota l'eternitat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada