diumenge, 2 d’octubre de 2011

Randi desafia l'homeopatia

Un altre vídeo del James Randi sobre la homeopatia, previ a l'última campanya 10:23 en la que gent de tot el món es va "suïcidar" prenent productes homeopàtics.

"Als fabricants i practicants d'homeopatia: els desafiem a que provin les seves afirmacions. Provin que els estudis científics s'equivoquen. Recuperin la seva reputació i al mateix temps guanyin un milió de dòlars per a vostès o per a l'organització benèfica de la seva preferència.
Sotmetin el seu producte a una prova de doble cec, científicament controlada i mostrin que els anomenats remeis homeopàtics d'alta potència diluïts en aigua fins que no hi queda res de l'ingredient actiu son millors per al tractament de qualsevol problema de salut que simple aigua, que és en el que es basa. El protocol experimental serà dissenyat per vostès, i supervisat per científics que vostès aprovaran. I si poden provar que el seu remei funciona d'acord amb els principis homeopàtics aleshores la Fundació Educativa James Randi els hi donarà un milió de dòlars.
Tot i que aquestes proves ja s'han realitzat, i la homeopatia sempre ha fallat, volem fer-ho de nou! A que temen? Som-hi! Provin que ens equivoquem!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada