dijous, 14 de juliol de 2011

Stephen Fry i l'església catòlica

Un altre fragment del debat d'Intelligence² de l'any 2009 sobre la moció "L'església catòlica és una font de bé per al món". En aquests cas l'exposició corre a càrrec del magnífic actor britànic Stephen Fry.

Com no podia ser d'una altra manera la seva intervenció es centra bàsicament en el tractament que dona l'església catòlica a l'homosexualitat (i a la sexualitat en general), en les traves que posa en el combat contra la sida i en la defensa de l'il·lustració.

Per cert, sembla ser que abans del debat es va realitzar una votació entre el públic assistent sobre la moció "L'església catòlica és una font de bé per al món" amb el següent resultat: 678 a favor, 1102 en contra i 346 indecisos. (Vist a Blog de un ateo renacido)

Després del debat es va repetir la votació: 268 a favor, 1876 en contra i 34 indecisos. Un petit motiu per l'esperança?Entrades relacionades:
13/07/2011 Christopher Hitchens i l'església catòlica

1 comentari:

 1. Hola noi,
  Està molt bé em material que publiques.
  De tota manera trobo a faltar resums més amplis dels videos; això ens ajudaria als qui no tenim temps de vissionar-los de fer-nos-en una idea, o d'anar al minut tal on hi diu tal cosa..
  Bé, això penso (i en tant que penso existeixo :P
  salut

  ResponElimina