dimecres, 21 de setembre del 2011

Escépticos a ETB 2

D'aquí a pocs dies ETB 2 estrenarà la primera temporada d'Escépticos, una sèrie divulgativa sobre escepticisme presentada per el Luis Alfonso Gámez, periodista d'El Correo i autor del blog Magonia, i dirigida per el Jose A. Pérez, autor del blog Mi mesa cojea i creador de la fantàstica Ciudad K,


L'episodi pilot sobre la conspiració lunar, estrenat l'1 de gener passat (el podeu veure aquí), va ser tot èxit i per el que he vist aquestes noves entregues no es quedaran enrere.

La sèrie constarà de 12 episodis, el primer dels quals tractarà sobre les medicines alternatives i del qual en podeu veure el vídeo promocional més avall, i es podran seguir per internet a través de la web de ETB.

Teaser


Vídeo promocional de la primera temporada


Vídeo promocional del primer episodi.


El visor de ETB de vegades no carrega correctament, si això succeeix podeu provar de visualitzar-los a la mateixa web de ETB aquí i aquí, des d'on també els podreu compartir.

Actualització 23/09/2011: Finalment l'estrena serà el proper dilluns 26 a les 10 de la nit.

Actualització 27/09/2011: Tal i com ja m'esperava el primer episodi ha estat sensacional, un programa molt amè, fins i tot divertit. Els qui us l'hàgiu perdut el podreu recuperar a EITB a la carta, on es penjaran tots els programes un cop finalitzada la seva emisió.

2 comentaris:

  1. Ep Dani!

    Esperaré l'estrena aviam què tal.

    Però necessito un article sobre el recent descobriment dels neutrins desplaçant-se més ràpid que la velocitat de la llum amb urgència!!!!!
    Vist a Microsiervos:

    - Un neutrino!
    - Quién es?
    - Toc, toc

    Vinga,posa't a escriure!!
    merci per avançat :)

    ResponElimina
  2. Aquest tema dels neutrins és apassionant, precisament no fa massa que vaig rellegir "Sobre la teoria de la relativitat especial i general", el llibre que va escriure Einstein "pensant en aquells que, sense dominar l'aparell matemàtic de la física teòrica, tenen interès en la teoria des d'un punt de vista científic o filosòfic general", segons les seves pròpies paraules.

    Però la veritat és que tot això supera àmpliament els meus coneixements, massa com per escriure res mínimament interessant sobre el tema.

    Sobre el que sí havia pensat en escriure és sobre el tractament que donen els medis a aquestes notícies, sobre tot després de la recent defenestració de Gliese 581 g de la que és molt possible que no n'hagis sentit a parlar tot i el rebombori que va ocasionar el seu "descobriment" o de l'histèria provocada per la caiguda del satèl·lit UARS. A veure si m'arriva la inspiració.

    ResponElimina