dimarts, 28 de desembre del 2010

Blocs: Magonia

Enllaç: Magonia
Temàtica: Escepticisme
Autor Principal: Luis Alfonso Gámez
Ocupació: Periodista de El Correo

A Magonia hi trobareu moltes tonteries: ovnis, vidents, "medicines" alternatives, miracles... i en definitiva tot allò que atempta contra la raó. Es tracta evidentment d’un bloc de denúncia de les bajanades que corren per aquest món i on es posa de manifest que el pensament màgic i les pseudociències no tenen (o no haurien de tenir) cap mena de credibilitat. Totes sense excepció cauen davant la mirada crítica d’aquest periodista.

A tall d’exemple fa uns dies publicava el següent vídeo on un candidat republicà a la presidència del Comitè d’Energia y Comerç de la Cambra de Representants dels Estats Units afirmava que preocupar-se per el canvi climàtic era una pèrdua de temps per què Déu va prometre a Noè que després del diluvi universal no tornaria a inundar la terra i, per tant, no cal prendre mesures per reduir el gasos d’efecte hivernacle. (Entrada completa)



Fa un mesos penjava aquest altre vídeo on un fuster posava en peu un bloc de pedra de 8,5 tones sense ajudar-se ni tan sols de politges. Especial per a tots aquells que creuen que monuments prehistòrics com Stonehenge son obra d’éssers màgics o potser extraterrestres per que en aquella època no hi havia la tecnologia per fer-ho. Impressionant! (Entrada completa)



Actualització 14/01/2012:
El primer vídeo no era accessible per que YouTube havia vetat l'usuari que l'havia pujat, però el Jack Astron l'ha tornat a localitzar. Gracies Jack!

1 comentari:

  1. Hola DaniBoinc

    Creo que el siguiente enlace apunta al primer video del artículo, una demostración contundente de cómo algunas creencias religiosas pueden ser tremendamente dañinas para la vida humana y animal.

    http://www.youtube.com/watch?v=U5yNZ1U37sE

    Saludos

    ResponElimina